Novinky zo štvrte Bory Novinky

Novinky zo štvrte Bory Práce na Nemocnici Bory napredujú

Prečítať viac

Novinky zo štvrte Bory Nemocnica pre všetkých pacientov

Prečítať viac

Novinky zo štvrte Bory Predregistrujte sa do
Nemocnice Bory už dnes!

Prečítať viac

Práce na Nemocnici Bory napredujú

Najmodernejšia nemocnica v strednej Európe je dnes dokončená už na viac ako 70%. Gro prác sa sústreďuje vnútri nemocnice, kde aktuálne dokončujeme vnútorné omietky, podlahy či inštalujeme medicínsku techniku.

V rámci lôžkových oddelení pokračujeme s montážou presklených priečok a posuvných dverí do pacientskych izieb a práce prebiehajú aj v budúcich operačných sálach. V tomto roku budeme dokončovať nielen interiéry nemocnice, ale aj zelené átria či exteriéry nemocnice. Už v tomto roku zároveň plánujeme skolaudovať heliport pre urgentný príjem novej generácie.

Viac info

Nemocnica pre všetkých pacientov

Hoci bude Nemocnica Bory poskytovať zdravotnú starostlivosť na európskej úrovni a budú sa v nej používať najmodernejšie technológie a liečebné postupy, pacientom postačí len kartička poistenca. Za žiaden výkon, špeciálne vyšetrenie či ubytovanie v jednolôžkovej izbe si pacienti nebudú musieť doplácať. Zdravotná starostlivosť v Nemocnici Bory bude dostupná úplne bezplatne a bude plne hradená z verejného zdravotného poistenia. Pretože všetci pacienti si zaslúžia prístup ku kvalitnej zdravotnej starostlivosti.

Zistiť viac

Predregistrujte sa do
Nemocnice Bory už dnes!

Nemocnicu Bory otvoríme v roku 2023, no už dnes môžete byť o krok bližšie k tomu, aby ste sa v nej mohli liečiť.

Keďže o zdravotnú starostlivosti v Nemocnici Bory je veľký záujem, už v nasledujúcich mesiacoch začne tím nemocnice postupne pripravovať aj rozvrhy prvých operácií, aby sa na príchod pacientov vedeli čo najlepšie pripraviť.

Preto už dnes máte možnosť predregistrovať sa do Nemocnice Bory a získať nielen najnovšie informácie, ale aj množstvo ďalších benefitov. Vďaka vašej predregistrácii bude o vás nemocnica vedieť a dokáže vás tak kontaktovať hneď, ako začne otvárať prvé ambulancie, uskutočňovať prvé vyšetrenia a vytvárať prvé operačné plány. Zároveň budete medzi prvými, ktorí sa dozvedia o spustení oficiálnej registrácie pacientov a o spustení online rezervačného systému.

Predregistrovať

Penta Podcast: Prečo sú posteľné plachty v Nemocnici Bory symbolom efektivity?

Vypočujte si Penta Podcast s prevádzkovým riaditeľom Nemocnice novej generácie Bory – s Jurajom Kaiserom. Ako prevádzkový riaditeľ bude viesť viac ako dvesto-členný tím nezdravotníkov. Jeho hlavnou úlohou bude zabezpečiť plynulý chod nemocnice tak, aby lekári a sestry pracovali v tých najlepších podmienkach a aby sa v nej pacienti cítili komfortne.

V podcaste sa dozviete aj to, prečo sú technológie použité v Nemocnici Bory absolútnou špičkou.

Podcast si môžete vypočuť na:
Spotify
Apple
Anchor