Novinky 2021 Novinky

Novinky 2021 Spustili sme predaj bytov a výstavbu 2. fázy etapy Bory Nový Dvor

Prečítať viac

Novinky 2021 Škôlku Bory sme odovzdali mestskej časti Lamač

Prečítať viac

Novinky 2021 Hrubá stavba etapy Bory Promenáda je dokončená

Prečítať viac

Spustili sme predaj bytov a výstavbu 2. fázy etapy Bory Nový Dvor

Projekt Bory Bývanie sa rozrastá. Začiatkom marca sme spustili výstavbu druhej fázy etapy Bory Nový Dvor a krátko na to aj predaj prvých bytov. Projekt nadväzuje na dokončenú prvú fázu a do novej mestskej štvrte Bory prinesie ďalších 321 bytov v deviatich bytových domoch.

Bývanie v etape Bory Nový Dvor zaujme hlavne rodiny s deťmi a nadšencov aktívneho životného štýlu. Veľkorysá rozloha parku a multifunkčné ihrisko poskytnú dostatok priestoru na šport a prechádzky, či oddych v blízkosti jazierka. Súčasťou projektu je aj promenáda a priestory pre menšie prevádzky a kaviareň.

Ponuka bytov

Škôlku Bory sme odovzdali mestskej časti Lamač

Symbolicky, na Medzinárodný deň detí, sme za účasti projektového tímu Penta Real Estate, poslancov a predstaviteľov mestského zastupiteľstva odovzdali novú materskú školu do rúk starostu mestskej časti Lamač.

Pri tvorbe našich projektov kladieme dôraz nielen na ich kvalitu a vysoký štandard, ale aj na miesta určené pre verejnosť a občiansku vybavenosť. Práve preto sme sa v rámci projektu Bory Bývanie rozhodli postaviť verejnú materskú školu, ktorú bude prevádzkovať mestská časť Lamač a bude tak dostupná pre široké spektrum obyvateľov tejto novovznikajúcej štvrte.

Škôlka Bory bola skolaudovaná začiatkom tohto februára a stala sa prvou verejnou materskou školou postavenou súkromným investorom. Svoje brány pre najmladších obyvateľov Lamača otvorí už tento rok v septembri.

Hrubá stavba etapy Bory Promenáda je dokončená

Tretia etapa projektu Bory Bývanie získala svoje finálne kontúry. Na projekte sme dokončili železobetónový skelet všetkých deviatich bytových domov a vymurované sú aj vnútorné priečky na všetkých podlažiach.

Na projekte aktuálne pokračujeme s realizáciou striech, kanalizácie a vodovodu a zamerané máme aj každé z 1192 okien. V júni tak začneme postupne s ich osádzaním na budovách.

Bory Promenáda zaujme hlavne ľudí s aktívnym životným štýlom. V parku s rozlohou až 8 500 m2 sa budú nachádzať detské ihriská, workoutové ihrisko, bežecká dráha, ale aj množstvo oddychových zón v obklopení zelene.

Ponuka bytov

Štvrť Bory Bývanie má všetko, čo potrebujete

V lokalite Bory nájdete dostatok vybavenosti na to, čo potrebujete. Zabudnite na cestovanie za nákupmi, kaderníkom, škôlkou či športoviskom – všetko nájdete v bezprostrednom susedstve. Ušetrený čas môžete stráviť napríklad romantickou večerou na terase alebo hodinou v plaveckom bazéne.

Nákupy
Cyklotrasa
MHD
Park
Jazierko
Detské ihriská
Škôlka
Nemocnica novej generácie
Lekáreň Dr. Max
Pošta
Banka
Čistiareň

Ukončili sme výstavbu prvej fázy etapy Bory Nový Dvor

V apríli sme dokončili všetky práce vo vnútri bytových domov a v interiéroch posledných bytov, čím sme ukončili výstavbu prvej fázy projektu. Na budovách ešte prebiehajú upratovacie a čistiace práce a úpravy posledných detailov.

Výstavba Nemocnice novej generácie napreduje podľa plánu

Koncom minulého roka sme dokončili hrubú stavbu Nemocnice novej generácie a aktuálne sa tak okrem realizácie unikátnej 3D fasády naplno venujeme jej vnútorným priestorom a technickému vybaveniu. Do konca tohto roka budú dokončené všetky vnútorné priečky a aj vonkajšie práce v okolí nemocnice, na ktorej denne pracuje viac ako 200 zamestnancov.  V nemocnici už nájdete aj potrubnú poštu, ktorú bude zdravotnícky personál využívať na presun biologických materiálov či dokumentov, čo zásadne prispeje k zefektívneniu ich práce.

Na dokončení najmodernejšej nemocnice na Slovensku sa však intenzívne pracuje aj mimo staveniska. IT oddelenie integruje jednotlivé časti informačného systému, medicínsky úsek testuje vybrané zariadenia a prebieha aj výberový proces zdravotníckeho personálu.  

Nemocnica novej generácie Bory bude vďaka modernému vybaveniu, inovatívnym procesom a odbornému personálu poskytovať špičkovú zdravotnú starostlivosť bezplatne pre pacientov z celého Slovenska.

Viac o Nemocnici

Užite si nákupy v Bory Mall

V nákupnom centre Bory Mall vás čakajú kvalitné nákupy a až 190 obchodov, služieb, reštaurácií a kaviarní. Jedinečný zážitok z nakupovania podporí aj moderný dizajn centra a nadčasové architektonické prvky. Bory Mall sa nachádza v pešej dostupnosti projektu Bory Bývanie a je jedným z hlavných benefitov bývania v tejto lokalite.

Bory Mall novinky