Letné novinky na Boroch Novinky

Letné novinky na Boroch Na čo si dať pozor pri kúpe bytu v novostavbe?

Prečítať viac

Letné novinky na Boroch Čo je nové na Bory Nový Dvor?

Prečítať viac

Letné novinky na Boroch Chcete si vyskúšať ako sa býva na Boroch?

Prečítať viac

Letné novinky na Boroch Práce na etape Bory Promenáda sú v plnom prúde

Prečítať viac

Letné novinky na Boroch Nay Gran Fondo Bratislava Cyklomaratón v Bory Mall

Prečítať viac

Na čo si dať pozor pri kúpe bytu v novostavbe?

„Zahrnutím inflačných doložiek do zmlúv je riziko podnikania prenášané na stranu klienta, čo nevnímame ako férový prístup.“

V súčasnej situácii nezastaviteľného rastu cien materiálov a stavebných prác sa mnohí developeri snažia poistiť práve inflačnými doložkami. Takáto doložka umožňuje developerom aj dodatočne zvýšiť cenu kupovaného bytu. Pri výraznom náraste konečnej ceny však klienti nemusia byť schopní vo finále nehnuteľnosť zaplatiť.

Viac informácií o tom, na čo si dávať pozor pri kúpe bytu v novostavbe a či sa majú záujemcovia o bývanie automaticky pripraviť na riziko rastúcich cien sa dozviete na tejto stránke.

Čo je nové na Bory Nový Dvor?

Interiérové a exteriérové práce na druhej etape Bory Nový Dvor postupujú.

Na jednotlivých budovách momentálne prebiehajú zatepľovacie práce ako aj práce na fasádach budov. Vo vnútri objektov sa dokončujú potery a realizujú vnútorne omietky. Na bytoch sú osadené už prvé vstupné dvere.

Exteriérové práce taktiež napredujú a aktuálne prebieha na etape realizácia chodníkov a cestných komunikácií.

Viac o Bory Nový Dvor

Chcete si vyskúšať ako sa býva na Boroch?

Prejdite sa vynoveným vzorovým bytom druhej etapy Bory Nový Dvor a nasajte atmosféru novej štvrte priamo v jej centre.

Etapa Bory Nový Dvor je výnimočná množstvom zelene, jazierkom, ihriskami a dostupnou občianskou vybavenosťou, vďaka čomu sa stala ideálnym bývaním pre rodiny s deťmi aj pre aktívnych mladých ľudí, ktorí majú radi pohyb a chcú mať na blízku obchody, kaviarne a pestrý výber gastronómie.

Vzorový byt môžete navštíviť každý deň od 9.00 do 21.00 na druhom poschodí v Bory Mall.

Práce na etape Bory Promenáda sú v plnom prúde

V interiéroch jednotlivých budov tretej etapy projektu Bory Bývanie sme dokončili vnútorné omietky a pokračujeme maľovaním stien, dláždení, obkladaní a pokladaní parkiet. Na všetkých budovách sú dokončené garážové brány, vstupné dvere, ako aj spojazdnené výťahy. Postupne dokončujeme fasády, inštalujeme zábradlia a tieniace panely na balkónoch ako aj ich hydroizoláciu.

Rovnako usilovne pracujeme aj v exteriéroch na hlavných komunikáciách, pojazdných chodníkov či parkovacích miestach a upravili sme terény pre stavbu detských ihrísk.

Budúcich obyvateľov Bory Promenáda potešia okrem kvalitných interiérov aj kvalitné verejné priestory, detské ihriská a workoutové ihrisko či škôlka a Bory Mall v pešej blízkosti. Rovnako ako v prvých dvoch etapách aj táto etapa bude výnimočná veľkorysými zelenými plochami o rozlohe až 8 500 m2.

Chcem vedieť viac

Nay Gran Fondo Bratislava Cyklomaratón v Bory Mall

Zažite atmosféru ako na veľkých medzinárodných pretekoch. Cyklomaratón štartuje už 7. augusta v Bory Mall. Cyklistov čaká 130 km dlhá trať, ktorá povedie rovinatejšími cestami na západnej strane Malých Karpát, ale aj kopcovitým terénom najkrajších miest Bratislavského kraja s troma horskými prémiami.

Tých najmenších zabaví v Bory Mall zábavno-športový program, kde deti okrem iného budú mať možnosť predviesť svoje zručnosti na bicykli. To aké disciplíny vás a vaše deti čakajú a všetky potrebné informácie sa dozviete TU.